Over mij

Ik ben als kind zijnde opgegroeid met veel dieren in huis, katten, honden, kleine gezelschapsdieren. De liefde voor dieren zit er dus al van kleins af aan in, ook wij leren nu op onze beurt onze kinderen dat de liefde voor en het houden van dieren onbetaalbaar is en dat je ze moet respecteren.

Ik heb zelf altijd honden gehad, ook nu zijn er 2 schatten in ons leven. Janske, een Jack Russel van 5 jaar en Ziva, een Amerikaanse Stafford van 8 jaar. Het zijn 2 wel opgevoede dames die goed met andere honden overweg kunnen, ongeacht geslacht of ras, iedereen is welkom. Ik heb ervaring met honden met een rugzakje, Ziva is een door de dierenbescherming geredde fokteef en ik kan nu na 2 jaar geduld en veel liefde, zeggen dat ze zich eindelijk weer heerlijk hond voelt en is.

Ik werk ook als vrijwilliger in het dierenasiel en ook daar heb ik de nodige ervaring opgedaan in zowel gedrag van, als omgang met, verschillende karakters en rassen. En ik leer nog steeds want geen enkel dier is hetzelfde ☺

Omdat ik ervan overtuigd ben dat je nooit kennis teveel kunt hebben in wat je doet, ben ik ook bezig met de opleiding dierenartsassistente, ik heb niet de ambitie daar mijn carrière van te maken, maar ik haal daar wel veel extra kennis uit wat mij in het dagelijks bezig zijn met dieren van pas komt. Zowel in de zorg voor, als het gedrag van en omgang met de dieren.

Dieren maken zo’n belangrijk deel uit van mijn leven dat ik heb besloten er mijn werk van te maken. Terwijl ik mijn plan aan het uitwerken was, heb ik stil gestaan bij waar voor mij een goede uitlaatservice en oppas aan moet voldoen, en waar ik zelf als eigenaar van huisdieren tegenaan ben gelopen, want al is je hart en liefde voor je dier(en) nog zo groot, in ieders dagelijks leven loop je wel eens tegen dingen aan waar je dan even niet zo 1, 2,3 een oplossing voor weet. Daarom wil ik ook meer bieden dan een uitlaatservice, het is voor mij zeer belangrijk dat alles zeer persoonlijk blijft, voor de baas maar zeer zeker voor het dier, professioneel maar wel warm en huiselijk, met een goede vertrouwensband. Zodat u voor uw lieveling voor vrijwel alles waar u als eigenaar tegenaan kan lopen, op één en hetzelfde adres terecht kan. Of het nou gaat om het uitlaten van uw hond, vakantie opvang en zorg voor uw dier(en) aan huis of intern, bezoek aan de dierenarts, wat ineens moet maar u weet even niet hoe u het moet regelen tussen alle drukte van alle dag door, zo ook de eventuele nazorg van uw dier, u kunt met uw zorg(en) voor uw dier bij mij terecht. Alles is bespreekbaar.

dian